Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom

2500 Esztergom

85 M Ft

570 470 Ft /m2

  • Lakóterület:

    149 m2

  • Szobák száma:

    0

Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
1 / 7
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
  • Eladó utcai bejáratú üzlethelység Esztergom
Közvetítői azonosító: UZ099022-4635575
Azonosító: 586225

Paraméterek:

  • jó állapotú

Leírás:

Eladó üzlethelyiség! Eladó egy ** *** *** HUF értékű üzlethelyiség Esztergomban, a Komárom-Esztergom megyében, amelynek épülete tégla szerkezetű és kiválóan alkalmas különböző üzleti tevékenységek végzésére. Az ingatlan kitűnő befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik a történelmi város szívében szeretnének saját vállalkozást indítani vagy már meglévő üzletüknek keresnek új helyszínt.Az adott üzlethelyiség előnye, hogy az ingyenes parkolás lehetővé teszi a vásárlók és üzleti partnerek számára, hogy kényelmesen és gondtalanul látogathassák meg az Ön vállalkozását. Ez a jellemző különösen fontos szempont lehet a városi üzletek esetében, ahol a parkolási lehetőségek gyakran korlátozottak és költségesek.Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes választásnak bizonyulhat, hiszen Esztergom dinamikusan fejlődő város, mely turisztikai vonzerővel is bír. A városi elhelyezkedés előnyei mellett az üzlethelyiség könnyű hozzáférhetősége is hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás sikeresen tudjon működni és fejlődni.Ebben az üzlethelyiségben való befektetés nem csupán egy kiemelkedően jó elhelyezkedésű ingatlan megszerzését jelenti, hanem egy olyan lehetőséget is, ahol vállalkozása hosszú távon is virágozhat. Ha szeretné a lehetőségeket személyesen is megtekinteni, vagy további információkra van szüksége, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.Ha Ön egy jól pozícionált üzlethelyiséget keres, amely kiváló alapot nyújt üzleti vállalkozása sikeréhez, ne keressen tovább! Ez az ingatlan minden szükséges feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy sikeresen megvalósíthassa vállalkozási terveit Esztergom dinamikusan fejlődő környezetében. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma az ingatlan megtekintése érdekében!Az épület tégla szerkezete nem csak tartósságot és hosszú távú értékmegőrzést ígér, hanem esztétikailag is előnyös, hiszen a tégla mindig időtálló és elegáns választás. Az ingyenes parkolási lehetőség pedig kiemelt értéket képvisel, tekintettel arra, hogy a városi ingatlanoknál gyakran okoz gondot a parkolás.Az ingatlan Esztergom egyik legkedveltebb részén, a 2500-as postai irányítószám alatt helyezkedik el, Komárom-Esztergom megyében. Ez a város nem csak gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, hanem a dinamikus gazdasági élet és a turizmus szempontjából is kiemelkedik, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét.Eladó egy különleges lehetőség Esztergom szívében: egy ** *** *** HUF értékű, téglaépítésű üzlethelyiség, amely ingyenes parkolási lehetőséggel várja új tulajdonosát. Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy jól megközelíthető, frekventált helyen szeretnének üzletet nyitni vagy meglévő vállalkozásukat bővíteni.

******** Ft
Érd.: Papp Gyula ** ** *******
****.*****@**.**

Referencia szám: UZ099022

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Papp Gyula

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]